When approaching Las Vegas, the airport is very late to appear?

Post Reply
rsm2000e
Posts: 8

When approaching Las Vegas, the airport is very late to appear?

Post by rsm2000e » Fri Jan 21, 2022 8:08 pm

I frequently fly to KLAS, hence I purchased FlyTampa Las Vegas Scenery for MSFS. GREAT product, like it very much. Using ver 1.6, I note sadly that the airport 'appears' very late (when I'm really quite close to it), instead of being out on the horizon. This makes visual landing approaches problematical and kills the immersion as well. Can someone please tell me what might I do to get the airport to populate much earlier than it is doing at present? Again, I love the product overall, and hoping to get this issue resolved. Thanks for any advice.
emilios[flytampa]
Site Admin
Posts: 1480

Re: When approaching Las Vegas, the airport is very late to appear?

Post by emilios[flytampa] » Mon Jan 24, 2022 7:02 am

when you mention airport, do you mean the terminal buildings?
Also, are you zoomed out a lot when looking at the airport?
rsm2000e
Posts: 8

Re: When approaching Las Vegas, the airport is very late to appear?

Post by rsm2000e » Mon Jan 24, 2022 10:38 am

emilios[flytampa] wrote:
Mon Jan 24, 2022 7:02 am
when you mention airport, do you mean the terminal buildings?
Also, are you zoomed out a lot when looking at the airport?
Yes, the terminal buildings don't show up until I'm almost ready to land, from 5 or 10 miles out, all that shows up are the houses and casinos and RUNWAYS with the rabbit lights (that's a GOOD THING), but the terminal buildings are not present. Can anything be done? As far as zoomed out, not sure what you mean, I'm inside the cockpit on ILS approach and maybe 5 to 8 miles out from the airport. ULTRA settings, AMD 5950X CPU PC 32GB RAM with nVidia 3080 w/ 10gb VRAM.

Side issue (I wrote another post) in MSFS version of KLAS, Runway 01L ILS is not working. I don't think it is emitting a localizer signal. ILS approach works as expected on runway 26L, but not 01L (a completely different runway and frequency). My airplane (flybywire A320neo) DOES have the proper freq in the MCDU (flight computer) but when I hit the intercept for the localizer, nothing happens on runway 01L. Wondering if you could kindly check this in MSFS version, please? Thank you emilios.
Post Reply