cargo missing asphalt and SAM docking fail

Post Reply
RegY
Posts: 2

cargo missing asphalt and SAM docking fail

Post by RegY » Fri Nov 22, 2019 5:51 pm

hi there,

i've noticed since the SAM update, the docking signals/gate jetways aren't working anymore (when you start on position, they work, and disconnect, as they should when turning on beacon, but do not signal or connect with jetway) (noticed on carenado Saab and FF B763 (both supported by sam)

and
the cargo area (C taxiway from crossing D1, parking spaces F02-F08) is acting like it isn't asphalt/concrete, but grass, unable to push back or even taxi with normal power, once you reach D1, it resumes normal operation.

might need an update

Greetings, RegY
george[flytampa]
Site Admin
Posts: 3407

Re: cargo missing asphalt and SAM docking fail

Post by george[flytampa] » Fri Nov 22, 2019 6:55 pm

Did you remove the old version of SAM first?

I'm not sure exactly what you mean. I tested SAM2 by just slewing the default 737 into position and the guidance worked correctly.

The cargo ramp is also working fine my end. Maybe one of the recent Traffic packages is causing a problem?
RegY
Posts: 2

Re: cargo missing asphalt and SAM docking fail

Post by RegY » Sat Nov 23, 2019 9:17 am

the old sam was removed first, affirm

i do not have any traffic packages installed
Nepomuk
Posts: 13

Re: cargo missing asphalt and SAM docking fail

Post by Nepomuk » Thu Feb 13, 2020 10:14 am

I can confim the issue in the cargo area. Its only possible to taxi with near TO thrust.

Best regards
Nepo
Post Reply