Black boxes appearing everywhere!

Sydney96
Posts: 10

Black boxes appearing everywhere!

Post by Sydney96 » Fri Apr 24, 2009 7:11 am

Whenever i go to Dubai (OMDB) in my sim, there is loads of black boxes and u can't see scenery behind them until u go into the boxes. can som1 help
martin[flytampa]
Site Admin
Posts: 5171

Post by martin[flytampa] » Fri Apr 24, 2009 3:10 pm

Can you post a screenshot of Dubai with these boxes. There are redish boxes which may mean you have a bad installation serial but black box i'm not sure about.
Sydney96
Posts: 10

Post by Sydney96 » Sat Apr 25, 2009 9:23 am

I can't really all of my FS2004 photos are .BMP files and this website does not allow these kind of files. I wuz thinking take a picture of it then put it on the computer then on the website. Yea i'll do that u can see the picture on Sun at 5pm (gmt+3) thanx martin!
Sydney96
Posts: 10

Post by Sydney96 » Fri May 29, 2009 9:45 am

Sorry it is taking so long! my mom hid the camera somewhere!
skydvdan
Posts: 2121

Post by skydvdan » Fri May 29, 2009 4:36 pm

Sydney96 wrote:Sorry it is taking so long! my mom hid the camera somewhere!
Just open the picture in windows paint and save the bmps as jpegs.
Sydney96
Posts: 10

Post by Sydney96 » Sun May 31, 2009 11:19 am

Problem though. I accidently deleted Paint from my computer.
n797mx
Posts: 478

Post by n797mx » Tue Jun 02, 2009 7:24 pm

Sounds illegal... :wink:
skydvdan
Posts: 2121

Post by skydvdan » Tue Jun 02, 2009 11:55 pm

I didn't even know you could delete paint.
mubin
Posts: 5

Post by mubin » Thu Jun 04, 2009 5:37 pm

Are the black boxes as below????
Attachments
fs9 2009-06-05 02-32-04-89.jpg
fs9 2009-06-05 02-32-04-89.jpg (192.31 KiB) Viewed 12204 times
n797mx
Posts: 478

Post by n797mx » Thu Jun 04, 2009 6:48 pm

Thats what showed up in the Illegal copy that showed up on Flightsim.com a couple months ago, I tried it out myself. Do you have a legit copy?
skydvdan
Posts: 2121

Post by skydvdan » Thu Jun 04, 2009 11:22 pm

n797mx wrote:Do you have a legit copy?
My guess would be no. :?
Sydney96
Posts: 10

Post by Sydney96 » Thu Jun 11, 2009 5:25 am

Hey guys I found the camera, took a photo of Dubai and it says

The Attachment is too big.
Max Size: 256 KB

Any one know how to show the pictures.
Plus the picture of the A380 Emirates with the hidden terminals isn't the right picture. All the terminals show but there are loads of big black boxes-

Two on the end of each runway the end of some of terminals etc.
Sydney96
Posts: 10

Post by Sydney96 » Thu Jun 11, 2009 5:27 am

mubin wrote:Are the black boxes as below????
Is the model Overland?
It's nice!!!
Sydney96
Posts: 10

Post by Sydney96 » Thu Jun 11, 2009 6:22 am

I just found out something that might be helpful. When i took off from Dubai 30R I turn my camera around and saw that the boxes had goten smaller? What's going on. Is it because Im using Microsoft FSX?
Locked