Airrplane under ground

Post Reply
tomjbu
Posts: 1

Airrplane under ground

Post by tomjbu » Wed Feb 28, 2018 11:24 am

Hello
I just bought in simmarket new kbos. turned on sim, choice parking and I spoted under ground.
Any idea how to fix it?
I wish to add pictures but I'm new on forum and I cant add it.
I'm p3dv4.2 user
sky_king
Posts: 16

Re: Airrplane under ground

Post by sky_king » Wed Feb 28, 2018 12:45 pm

See if this works --

Rename AF2_KBOS_ALT.BGL to AF2_KBOS_ALT.OFF
This file can be found in Your Prepar3D Folder\Scenery\World\Scenery

SK
george[flytampa]
Site Admin
Posts: 3468

Re: Airrplane under ground

Post by george[flytampa] » Wed Feb 28, 2018 12:46 pm

If you have My Traffic

Go to MyTraffic\scenery\BR2_ICAO.bgl rename to to BR2_ICAO.OFF

Aerosoft Boston City

Rename AF2_KBOS_ALT.BGL to AF2_KBOS_ALT.OFF
This file can be found in Your Prepar3D Folder\Scenery\World\Scenery
Without disabling this file you will experience elevation problems.
samsammy1
Posts: 3

Re: Airrplane under ground

Post by samsammy1 » Sat Mar 03, 2018 12:32 am

george[flytampa] wrote:If you have My Traffic

Go to MyTraffic\scenery\BR2_ICAO.bgl rename to to BR2_ICAO.OFF

Aerosoft Boston City

Rename AF2_KBOS_ALT.BGL to AF2_KBOS_ALT.OFF
This file can be found in Your Prepar3D Folder\Scenery\World\Scenery
Without disabling this file you will experience elevation problems.
Not seeing either of these files anywhere, any other suggestions?
george[flytampa]
Site Admin
Posts: 3468

Re: Airrplane under ground

Post by george[flytampa] » Sat Mar 03, 2018 5:13 am

samsammy1 wrote:
george[flytampa] wrote:If you have My Traffic

Go to MyTraffic\scenery\BR2_ICAO.bgl rename to to BR2_ICAO.OFF

Aerosoft Boston City

Rename AF2_KBOS_ALT.BGL to AF2_KBOS_ALT.OFF
This file can be found in Your Prepar3D Folder\Scenery\World\Scenery
Without disabling this file you will experience elevation problems.
Not seeing either of these files anywhere, any other suggestions?
Look in Addon Scenery\Scenery for anything KBOS or Boston related. Older Boston sceneries placed their Elevation files in here.
samsammy1
Posts: 3

Re: Airrplane under ground

Post by samsammy1 » Sat Mar 03, 2018 1:29 pm

george[flytampa] wrote:
samsammy1 wrote:
george[flytampa] wrote:If you have My Traffic

Go to MyTraffic\scenery\BR2_ICAO.bgl rename to to BR2_ICAO.OFF

Aerosoft Boston City

Rename AF2_KBOS_ALT.BGL to AF2_KBOS_ALT.OFF
This file can be found in Your Prepar3D Folder\Scenery\World\Scenery
Without disabling this file you will experience elevation problems.
Not seeing either of these files anywhere, any other suggestions?
Look in Addon Scenery\Scenery for anything KBOS or Boston related. Older Boston sceneries placed their Elevation files in here.
Nothing related to KBOS either, I tried reinstalling also but nothing happened.
george[flytampa]
Site Admin
Posts: 3468

Re: Airrplane under ground

Post by george[flytampa] » Sat Mar 03, 2018 4:56 pm

Run an airport scanner to find the duplicate.
http://www.scruffyduck.org/simple-airpo ... 4584282795
walouigi01
Posts: 3

Re: Airrplane under ground

Post by walouigi01 » Sun Mar 04, 2018 3:25 pm

Hi There,
I am still having that problem with aircraft under ground, and I have turned off the AES US Cities Boston the AF2_BOS to off.
I have also scanned the P3D V4 for any other files related to BOS, and there is nothing. The only file for BOS are the Flytampa KBOS dummy, the stock |AF2, and the new KBOS from Flytampa.

Any help would be much appreciated.
Thanks
Attachments
KBOS Pic2.jpg
KBOS Pic2.jpg (185.03 KiB) Viewed 2445 times
george[flytampa]
Site Admin
Posts: 3468

Re: Airrplane under ground

Post by george[flytampa] » Sun Mar 04, 2018 4:58 pm

walouigi01 wrote:Hi There,
I am still having that problem with aircraft under ground, and I have turned off the AES US Cities Boston the AF2_BOS to off.
I have also scanned the P3D V4 for any other files related to BOS, and there is nothing. The only file for BOS are the Flytampa KBOS dummy, the stock |AF2, and the new KBOS from Flytampa.

Any help would be much appreciated.
Thanks
The Flytampa dummy file is for the old Boston. Please remove it.
walouigi01
Posts: 3

Re: Airrplane under ground

Post by walouigi01 » Mon Mar 05, 2018 8:25 am

Thanks so much, I will remove it and report back.
Thanks again
walouigi01
Posts: 3

Re: Airrplane under ground

Post by walouigi01 » Mon Mar 05, 2018 6:44 pm

Hi George,
Thanks so much, allot now,that was my problem the old file.
Thanks again
Post Reply