Board index » FlyTampa » FlyTampa-Boston-Rebooted

Post
 efcar98 (Sun Jul 08, 2018 8:23 am)

Posts: 1
I keep getting this error message when I'm installing KBOS that P3D is already open so it cannot proceed. I've rebooted the computer several times and can't figure out what's going on. Anyone else have this same issue?
Post
 Rene Billiani (Mon Jul 09, 2018 2:06 am)

Posts: 23 | Location: LOWW
Same here, after install it says "Prepar3D is running, close simulator first"
Post
 george[flytampa] (Mon Jul 09, 2018 2:35 am)

Site Admin | Posts: 3258 | Location: Southampton, UK
Post
 Rene Billiani (Mon Jul 09, 2018 2:44 am)

Posts: 23 | Location: LOWW
Did help, thanks! :wink: