Ground texture glitch

Post Reply
wpik
Posts: 6

Ground texture glitch

Post by wpik » Wed Jun 19, 2019 7:03 am

Hey there,
So I ave this problem where when I'm at Kingsford Intl, certain ground textures seem to be transparent or out of place. Please see the attached photos as I have a really hard time describing what exactly is wrong.

I use FTX Global and have tried moving the scenery up or down in the scenery list, to no avail.

Thanks !
Louis
Attachments
Screenshot (17).png
Screenshot (17).png (2.89 MiB) Viewed 1109 times
Screenshot (16).png
Screenshot (16).png (1.44 MiB) Viewed 1109 times
Screenshot (15).png
Screenshot (15).png (1.99 MiB) Viewed 1109 times
george[flytampa]
Site Admin
Posts: 3386

Re: Ground texture glitch

Post by george[flytampa] » Wed Jun 19, 2019 10:35 am

Make sure you installed the patch.
viewtopic.php?f=1&t=10302

Check your mesh resolution is high enough. 1m, 2m, 5m or 10m should do it.
Check for duplicate afcad files.
Er!k
Posts: 322

Re: Ground texture glitch

Post by Er!k » Thu Jun 20, 2019 1:15 pm

Using AI perhaps? If so, check if the issue occurs when putting the AI sliders to 0%... I had a similar issue at LAS and it was caused by one of my AI models.
wpik
Posts: 6

Re: Ground texture glitch

Post by wpik » Sun Jul 21, 2019 4:31 pm

Sorry for not responding earlier, my Email notifications weren't on !
So I'll try the fix, thanks ! And It can't be the AI sliders because they're always at 0
wpik
Posts: 6

Re: Ground texture glitch

Post by wpik » Sun Jul 21, 2019 4:36 pm

*UPDATE*

It would seem that it was the mesh resolution that was stopping things from working ! Thank you very much !
Post Reply