Board index » FlyTampa » FlyTampa-Toronto

Post
 DaviiB (Sun Sep 10, 2017 8:04 pm)

Posts: 4
Is anyone else getting a CTD in Prepar3d v4 at night at CYYZ?

If I load directly (from the start screen) into CYYZ at night, I get an immediate CTD. If I instead load into YYZ in the daytime, then adjust time to night with the time preview mode, it will remain stable for a while, then once I'm some distance away from the airport, it will CTD.

Finally, approaching the airport at night, I also get a CTD when within a certain distance.

Any ideas?

Thanks,
DB
Post
 Aviator_1979 (Mon Sep 11, 2017 5:54 pm)

Posts: 5
Me too also with CYUL
Post
 Aviator_1979 (Mon Sep 11, 2017 5:54 pm)

Posts: 5
Aviator_1979 wrote:Me too also with CYUL

Pmdg777
Post
 DaviiB (Mon Sep 11, 2017 7:54 pm)

Posts: 4
It's all aircraft for me.

DB
Post
 A320Capt (Mon Sep 11, 2017 8:54 pm)

Posts: 16
Try removing grass files from the scenery. Worked for me
Post
 DaviiB (Tue Sep 12, 2017 7:03 pm)

Posts: 4
Thanks,

Tried that (removed all grass files from the YYZ/Scenery folder) and still getting a CTD at night.

Any other suggestions?

DB
Post
 PhugoidEffect (Fri Sep 29, 2017 1:47 pm)

Posts: 7
It would be nice a new installer of the sceneries specific for v4 with all this issues solved.
Post
 finksther (Sun Oct 01, 2017 8:39 am)

Posts: 1
I have no problems whatsoever in that airport at nigh +
Post
 DaviiB (Fri Dec 01, 2017 11:19 pm)

Posts: 4
Looks like I managed to solve this with a re-install. I think my antivirus was messing with the install.

Thanks all for the input.

DB