Board index » FlyTampa » FlyTampa-Copenhagen

Post
 julk83 (Mon Aug 14, 2017 12:51 am)

Posts: 2
in P3Dv4 when autogen building is set to max some default scenery buiding appear on top of the fly tampa scenery (particulary one big hangar where the D gates are located).

Is there a way to fix this ? it seems a bit radical to tune down the whole sim autogen just because of one buiding.
Post
 Querer (Sun Nov 12, 2017 6:56 am)

Posts: 19
Any news on this? I also have this issue (in my case I guess related to something else): See screenshot below.

Image
Post
 Querer (Tue Nov 14, 2017 1:57 am)

Posts: 19
No one? Am I the only one with this issue? Hardly possible...
Post
 Querer (Fri Nov 17, 2017 4:51 am)

Posts: 19
Still no one? Don't believe this...
Post
 GSCNUUK (Thu Nov 23, 2017 6:49 pm)

Posts: 16
Had this issue also but as i remember its not related to the the EKCH Scenery
Post
 Tokitaumelie (Mon Nov 27, 2017 2:13 am)

Posts: 1
julk83 wrote:in P3Dv4 when autogen building is set to max some default scenery buiding appear on top of the fly tampa scenery (particulary one big hangar where the D gates are located).

Is there a way to fix this ? it seems a bit radical to tune down the whole sim autogen just because of one buiding.


Do you have any conflicting scenery addons? Mytraffic?