Board index » FlyTampa » FlyTampa-Copenhagen

Post
 CPH93 (Sat Jan 09, 2016 12:51 pm)

Posts: 7
Emilios: could you tell which files is needed for AESLite? :)
I do also miss the traffic on the Oresundsbridge..
Post
 emilios[flytampa] (Sun Jan 10, 2016 9:11 am)

Site Admin | Posts: 671 | Location: London, UK
Do you mean you want to manually re-activate AES Lite?

Oresund bridge traffic should be visible if you increase FSX road traffic from display settings.
Post
 CPH93 (Sun Jan 10, 2016 9:48 am)

Posts: 7
emilios[flytampa] wrote:Do you mean you want to manually re-activate AES Lite?

Oresund bridge traffic should be visible if you increase FSX road traffic from display settings.


Yes if it is possible?
Your own animated traffic is very nice, but I find it a bit irritating that the cars drive through the plane and don't stop either.
And since I use FSX, I think AESlite is a better solution
Post
 emilios[flytampa] (Sun Jan 10, 2016 9:59 am)

Site Admin | Posts: 671 | Location: London, UK
Extract all files into FSXRoot\flytampa\copenhagen\scenery. You can switch certain files on/off based on the list below, by renaming from *.bgl to *.off
To avoid duplicate traffic you need to switch off (from flytampa configurator) our own traffic.

Let me know if you are using DX10 as you need an extra step.

Highway and Oresund Trains
BAB1.bgl
ZUFS.bgl
ZUGS.bgl

Terminal parking
ZUFT.bgl
ZUGM.bgl

Oresund Bridge
ZUGB.bgl
BRG1.bgl

Apron
VOR.bgl
AESLite-CPH.zip
(1.2 MiB) Downloaded 146 times
Post
 CPH93 (Sun Jan 10, 2016 2:21 pm)

Posts: 7
Thank you Emilios! :)

No i don't juse DX10, so no problem so far.

But which of the files do need to be "on" ? I guees there are difference in details etc.
Post
 emilios[flytampa] (Sun Jan 10, 2016 6:44 pm)

Site Admin | Posts: 671 | Location: London, UK
Example: if you want AESLIte active on terminal parking then you would rename the files below

AESLite-EKCH-ZUFT.off
AESLite-EKCH-ZUGM.off

to

AESLite-EKCH-ZUFT.bgl
AESLite-EKCH-ZUGM.bgl

For what file combination does what, then you can just see the list in previous post.
Post
 CPH93 (Tue Jan 12, 2016 2:32 pm)

Posts: 7
Thanks for the explanation, works great!

Copenhagen is really such an amazing scenery - keep up the good Work :)
Post
 Fametis (Sat Oct 22, 2016 4:00 am)

Posts: 3
Good morning, I've just bought this version 1.4 and I have a big issue when landing at Copenhagen, FPS drop to 3-5 fps suddenly when approching the scenery, with PMD 737 and AS16 Weather and P3D v.4. I don't find solution, please help. I had it with FSX and not such problem, FPS was fine before. Now it is unplayable.

PS: Flytampa setting attached

Setting.png
FlyTampa Setting
Setting.png (112.68 KiB) Viewed 1357 times
Post
 jasoncardeira (Fri Jan 06, 2017 11:03 am)

Posts: 1
nielsbos1965 wrote:Hi,

After installing version 1.4 in FSX I can only select runway 4R. Is this a known issue.?

kind Regards,

Niels


I have the same issue, even changing the wind ops in the configurator, the FSX menu at EKCH only let me choose the runway 4R
Post
 Siberier (Wed May 03, 2017 10:34 pm)

Posts: 2
Hello everyone!
I've figure out some bugs with apron lights. Ive version 1.4
Screenshot_15.jpg
Screenshot_15.jpg (102.77 KiB) Viewed 780 times
Post
 Chok (Thu May 04, 2017 12:17 pm)

Posts: 43
Siberier wrote:Hello everyone!
I've figure out some bugs with apron lights. Ive version 1.4


viewtopic.php?f=28&t=9463