Board index » FlyTampa » FlyTampa-Athens

Post
 george[flytampa] (Fri Aug 04, 2017 10:13 pm)

Site Admin | Posts: 3269 | Location: Southampton, UK
Good job figuring it out. I wonder if the others had the same issue.
Post
 OliviaWatson (Wed Feb 07, 2018 6:44 am)

Posts: 6 | Location: Greece
george[flytampa] wrote:Hmm, those FTX products must have some elements still active prehaps.

Anyway. I've compiled a new ground file. Just copy it into your FlyAthens/scenery folder & replace the original.
Let me know if it works.

Thank you for sharing with us I am also going to try it :)
Post
 almostatys (Wed May 09, 2018 11:27 am)

Posts: 7
Manny wrote:I am slewing and went up a few feet. When I am above 1500 feet the problems goes away... Right below 1500 feet, the dark ghost appears.

Image



I have same problem in P3D v4.2
Post
 Greekflyer (Fri May 11, 2018 3:30 pm)

Posts: 1
Hello George,

same with me. Since v4.2 missing the beautiful ground texture. Can not isolate the cause.
Count on the the update this year...hopefully coming soon.

BR
Nik
Post
 lowi66 (Mon Jul 16, 2018 11:12 am)

Posts: 1
Manny wrote:I am slewing and went up a few feet. When I am above 1500 feet the problems goes away... Right below 1500 feet, the dark ghost appears.

Exactly the same problem for me in P3d4.3, FTX Global + OpenLC + Vector.

In FTX_VECTOR_APT I had disabled before my first flight to Athens the file ABP_LGAV.blg by renaming it to .OFF in order to avoid possible conflicts, but this was wrong. After reactivation of this file the problem disappeared. All OK now.

Just to let you know.

Regards. Hans