Board index » FlyTampa » FlyTampa-Buffalo

Post
 MrGarak (Wed Aug 02, 2017 4:17 pm)

Posts: 4
I just purchased KBUF from SimMarket, I install it, point it to the p3d V4 directory, apply the patch but when I load KBUF, I'm placed on the runway and the sides of the runway run way up into the air, it's like I'm in a valley.
Post
 george[flytampa] (Wed Aug 02, 2017 4:29 pm)

Site Admin | Posts: 3066 | Location: Southampton, UK
Old AFCAD still running? Can you post a screen shot please?
Post
 MrGarak (Wed Aug 02, 2017 4:30 pm)

Posts: 4
I don't believe so? Here is a screen grab
kbuf.png
kbuf.png (2.85 MiB) Viewed 383 times
Post
 MrGarak (Wed Aug 02, 2017 4:37 pm)

Posts: 4
Here's another screen shot, it's so strange.
kbuf2.png
kbuf2.png (3.13 MiB) Viewed 381 times
Post
 george[flytampa] (Wed Aug 02, 2017 4:44 pm)

Site Admin | Posts: 3066 | Location: Southampton, UK
Do you have Orbx Vector. You might have to exclude Buffalo in their tool.
Post
 MrGarak (Wed Aug 02, 2017 4:58 pm)

Posts: 4
Oh god, that fixed it. Can't believe I forgot about that! Thanks! (Looks so good by the way! Well done!)