Problem TVSU.

Post Reply
737driver
Posts: 4

Problem TVSU.

Post by 737driver » Sun Aug 22, 2010 10:28 am

I have installed the grenadines scenery into FSX(SP2).
Is it a Windows 7(x64) problem?
Can anybody help?

TVSB - Good!
TVSU - Problem?
TVSM - Good!
TVSC - Good!
TGPZ - Good!
Attachments
TVSU_Error.jpg
TVSU_Error.jpg (293.15 KiB) Viewed 6921 times
martin[flytampa]
Site Admin
Posts: 5195

Re: Problem TVSU.

Post by martin[flytampa] » Sun Aug 22, 2010 5:48 pm

737driver wrote:Is it a Windows 7(x64) problem?
Unlikely.

I can't tell from your screenshot, but it looks like the while island of TVSU is flat apart from the airport? Is this the case, can you post another screenshot from a higher angle showing the island terrain?
737driver
Posts: 4

Re: Problem TVSU.

Post by 737driver » Mon Aug 23, 2010 6:49 am

martin[flytampa] wrote:
737driver wrote:Is it a Windows 7(x64) problem?
Unlikely.

I can't tell from your screenshot, but it looks like the while island of TVSU is flat apart from the airport? Is this the case, can you post another screenshot from a higher angle showing the island terrain?
Attachments
TVSU_Error_5.jpg
TVSU_Error_5.jpg (331.25 KiB) Viewed 6887 times
TVSU_Error_4.jpg
TVSU_Error_4.jpg (336.34 KiB) Viewed 6887 times
TVSU_Error_3.jpg
TVSU_Error_3.jpg (321.46 KiB) Viewed 6887 times
TVSU_Error_2.jpg
TVSU_Error_2.jpg (314.27 KiB) Viewed 6887 times
TVSU_Error_1.jpg
TVSU_Error_1.jpg (331.47 KiB) Viewed 6887 times
737driver
Posts: 4

Re: Problem TVSU.

Post by 737driver » Mon Aug 23, 2010 7:55 am

Martin,

Take a look at the attached files.
Thanks.
martin[flytampa]
Site Admin
Posts: 5195

Re: Problem TVSU.

Post by martin[flytampa] » Mon Aug 23, 2010 9:28 pm

Please check the following items:

1. Do you have a file named "union_mesh.bgl" within Addon Scenery/FlyTampa-Grenadines/scenery/ ?

2. What levels are your Mesh Complexity and Mesh resolution sliders under Settings - Scenery? See Grenadines PDF doc, they need ot be at a high level for it to work properly.
737driver
Posts: 4

Re: Problem TVSU.

Post by 737driver » Tue Aug 24, 2010 9:46 am

martin[flytampa] wrote:Please check the following items:

1. Do you have a file named "union_mesh.bgl" within Addon Scenery/FlyTampa-Grenadines/scenery/ ?

2. What levels are your Mesh Complexity and Mesh resolution sliders under Settings - Scenery? See Grenadines PDF doc, they need ot be at a high level for it to work properly.
Martin,
The problem has been corrected.
Thanx.
CharlesJk8
Posts: 2

Re: Problem TVSU.

Post by CharlesJk8 » Sat Mar 28, 2015 6:19 am

I can't say to out of your screenshot, nonetheless it seems as if the actual although island regarding TVSU can be ripped in addition to the air port? Is actually this kind of the case, could you submit yet another screenshot from your larger point of view displaying the actual island terrain?
VetteHead
Posts: 31

Re: Problem TVSU.

Post by VetteHead » Thu Nov 05, 2015 6:24 pm

I have a similar problem.
When I place a plane there on the runway it drops down out of the sky onto the runway and crashes the plane.

I do have the "union_mesh.bgl" within Addon Scenery/FlyTampa-Grenadines/scenery/.

Didn't we fix this before a while ago? I have UTX but no files named TVSU.

Also, I don't know what AFCADs are so I don't use them. This is just a new installation, the upgrade.
ArnyLitheman
Posts: 6

Re: Problem TVSU.

Post by ArnyLitheman » Thu Nov 12, 2015 4:49 pm

Hello, since yesterday I´m using the grenadines and utx together, too, on a fresh install over win 10/64 and had sinking ai on TVSU in my first testing...see pic.

By the way: Absolutely no problems with the installing of fsx on the new win10...on my i5 750@4GHz excellent running with fps from at least 30 over TNCM (full install with everything configured) up to 150 over sea with highest settings, except the water quality only at 2.low (but with shader 3.0) and the autogen-density on penultimate position...

No need to avoid the upgrade...win 10 works at least as good than win 7!


Back to topic: Like already mentioned in another thread here the both addons utx and ft doesn´t work together in any detail, some stuff of utx in the folder "scenery/world/scenery" has to be deactivated by renaiming the belonging .bgl

In this case (I didn´t explore any place around yet) it´s at least the file "UTX_TVSU_TAC.BGL" who caused the sunken ai. Anybody here who uses the great ft sceneries togheter with the also great utx/gex caribbean stuff should check this folder for duplikate files with the same ICAO-Code!

Image
Post Reply