Board index » FlyTampa » FlyTampa-KaiTak

Post
 funkyhut1 (Wed Jan 17, 2018 8:44 pm)

Posts: 11
For sure I'm not an expert and cannot claim to understand the complexities of developing scenery for P3D v4.
But I'd say it's a problem for Fly Tampa to fix because a user should not have to reduce or alter settings like complexity or density just to make a particular scenery product work.
That's why I'm really disappointed that Fly Tampa are taking such an off hand and casual approach to resolving this issue. There can be no excuse for 7+ months and counting.
Post
 martin[flytampa] (Thu Jan 18, 2018 10:51 am)

Site Admin | Posts: 5223 | Location: Tampa/FL
You can try this temporary fix, disable static aircraft in the config tool first, then copy/replace in /KaiTak/scenery/
VHHX_ADEX_FLYTAMPA.bgl
(50.76 KiB) Downloaded 171 times
Post
 davidzill (Thu Jan 18, 2018 6:04 pm)

Posts: 39
martin[flytampa] wrote:You can try this temporary fix, disable static aircraft in the config tool first, then copy/replace in /KaiTak/scenery/


Just tried it out. The removing static aircraft also removed the improper buildings on approach, high-rise buildings on the apron, and many of the high-rise buildings that are supposed to be there.

I have a very high end computer (5.3ghz i7 // (2) 1080Ti's), and the scenery is still slow to load (See included images). I don't have this issue with any other sceneries or any other Flytampa sceneries.
2018-1-18_14-49-36-816.jpg
2018-1-18_14-49-36-816.jpg (986.33 KiB) Viewed 1041 times
2018-1-18_14-49-35-828.jpg
2018-1-18_14-49-35-828.jpg (854.58 KiB) Viewed 1041 times
Post
 davidzill (Thu Jan 18, 2018 6:43 pm)

Posts: 39
***Edit*** The above images illustrate the painfully slow loading, not the missing proper building. I noticed the missing proper buildings are the high rise building right next to the northwest of Kai Tak. Also...I have fireworks disabled in the configurator, and they are going off all day long.
Post
 funkyhut1 (Fri Jan 19, 2018 1:42 am)

Posts: 11
With Fly Tampa Fix - All OK.JPG
With Fly Tampa Fix - All OK.JPG (85.39 KiB) Viewed 1034 times


From the Tower.JPG
From the Tower.JPG (254.54 KiB) Viewed 1034 times


Pity the aprons are empty. The only time that ever happened was when the No 8 signal went up.

That fixed it. IGS13 buildings are cleared too. Thank you.
Post
 davidzill (Fri Jan 19, 2018 6:49 pm)

Posts: 39
funkyhut1 wrote:
With Fly Tampa Fix - All OK.JPG


From the Tower.JPG


Pity the aprons are empty. The only time that ever happened was when the No 8 signal went up.

That fixed it. IGS13 buildings are cleared too. Thank you.



Several buildings that are supposed to be there are t.
Post
 funkyhut1 (Fri Jan 19, 2018 11:49 pm)

Posts: 11
Guess I could say that the layout of the HKAC is wrong too but I'm just so happy that we have this Grand Old Airport alive and well and full of so many great memories.