No runway lights

Post Reply
mosherbl
Posts: 4

No runway lights

Post by mosherbl » Sun Mar 10, 2019 9:46 am

Hello,
Just bought and installed KaiTak scenery.
See no runway lights during day or night
Running P3D 4.4
Looked here and checked for a solution. Can't find any
Please advise
martin[flytampa]
Site Admin
Posts: 5062

Re: No runway lights

Post by martin[flytampa] » Mon Mar 11, 2019 3:57 pm

Please check if you have these files:

FlyTampa/KaiTak/scripts/fthalos1.lua
FlyTampa/KaiTak/scripts/texture/vhhx_fthalos1ONE.dds
FlyTampa/KaiTak/scripts/texture/vhhx_fthalos1ONE_lm.dds
mosherbl
Posts: 4

Re: No runway lights

Post by mosherbl » Wed Mar 13, 2019 11:38 am

Hello.
Thanks for your reply.
Yes. I have them all
So what's next?
Thank you
martin[flytampa]
Site Admin
Posts: 5062

Re: No runway lights

Post by martin[flytampa] » Thu Mar 14, 2019 9:08 am

In the Scenery Library, KaiTak is listed on top as a grayed out entry correct? Check that it isn't listed as a regular entry (the type you can move up/down/delete).
mosherbl
Posts: 4

Re: No runway lights

Post by mosherbl » Sat Mar 16, 2019 4:22 pm

Thank you for your reply.
I have the KaiTak scenery and the KaiTak_LC checked and grey and can't be moved. It is not on top since there are other sceneries I have
Please advise

Using P3D 4.4
Coolegg
Posts: 1

Re: No runway lights

Post by Coolegg » Sun Mar 17, 2019 3:15 pm

Yes same for me. The runway lights are principally there but extremely tiny and dark.
Thank you for advice.
martin[flytampa]
Site Admin
Posts: 5062

Re: No runway lights

Post by martin[flytampa] » Mon Mar 18, 2019 1:25 am

Try the attached file, copy/replace in FlyTampa/KaiTak/scenery/

Load VHHX, see if lights on the runway itself (not approach lights) are on during day and/or night. If not, try copying the 2 files in /KaiTak/scripts/texture/ to /KaiTak/texture/ and load again to check.
Attachments
kt_light_halos.BGL
(551.44 KiB) Downloaded 154 times
vanislepilot
Posts: 8

Re: No runway lights

Post by vanislepilot » Tue Apr 02, 2019 1:46 pm

Martin,

Thanks for your fix. I was having the same issue, and I can report that the replacement file worked for me.

Thanks,

Troy
Wakusei
Posts: 1

Re: No runway lights

Post by Wakusei » Tue Aug 20, 2019 1:09 am

Hi !

First time I buy a FlyTampa scenery and it's wonderful.

I had the same problem for runway lights and it's already resolved!

Thank you!
Chichic160
Posts: 5

Re: No runway lights

Post by Chichic160 » Sun Dec 08, 2019 12:48 pm

Hello Team Fly Tampa,

I have been following your tips so as to get back lights on VHHX runway.
So far it doesn't work for me :-(

I did put the *.bgl file provided by Martin in the appropriate folder. Textures in addition of scenery library are set as mentionned earlier in the thread.
Thank you for your help. It used to work prior to installation via the FT universal installer. It is a fresh P3D v4.5 install.

Image
Post Reply