SABA airport elevation issue

Post Reply
clhuang37
Posts: 8

SABA airport elevation issue

Post by clhuang37 » Wed Nov 11, 2015 7:07 am

Dear FlyTampa:
When I begin the P3Dv3 from SABA airport(of course, I download the latest version of St.Marrten), all plants and building float above my plane, or my plane under ground, how could I fix it?
I have Orbx global+vector+openLC.

Image
Image
Image
Image
Last edited by clhuang37 on Thu Nov 12, 2015 6:38 am, edited 1 time in total.
martin[flytampa]
Site Admin
Posts: 5190

Re: SABA airport elevation issur

Post by martin[flytampa] » Wed Nov 11, 2015 9:15 am

Do you have this file:

Prepar3D/scenery/world/scenery/AFX_SABA_dummy.bgl?
clhuang37
Posts: 8

Re: SABA airport elevation issur

Post by clhuang37 » Thu Nov 12, 2015 6:41 am

Dear Martin:
I found AFX_SABA_flytampa_dummy.BGL file in this directory, is it correct?
1.png
1.png (163.55 KiB) Viewed 3835 times
martin[flytampa] wrote:Do you have this file:

Prepar3D/scenery/world/scenery/AFX_SABA_dummy.bgl?
martin[flytampa]
Site Admin
Posts: 5190

Re: SABA airport elevation issue

Post by martin[flytampa] » Thu Nov 12, 2015 12:21 pm

All seems correct. The only other thing i can think of would be an interfering Afcad for SABA coming from some other Addon on your system. Airport elevations are set in Afcad so having anything else with a different elevation can upset these type of airports.
clhuang37
Posts: 8

Re: SABA airport elevation issue

Post by clhuang37 » Fri Nov 13, 2015 8:29 pm

martin[flytampa] wrote:All seems correct. The only other thing i can think of would be an interfering Afcad for SABA coming from some other Addon on your system. Airport elevations are set in Afcad so having anything else with a different elevation can upset these type of airports.
Dear Martin:
Thanks for your help, sorry for my stupid question, what is AFCAD? and how could I fix this problem? any chance?
martin[flytampa]
Site Admin
Posts: 5190

Re: SABA airport elevation issue

Post by martin[flytampa] » Sun Nov 15, 2015 12:07 am

Afcad are basic airport layouts. You can see if you have another Afcad using this tool and looking for TNCM:
http://www.scruffyduck.org/simple-airpo ... 4584282795
clhuang37
Posts: 8

Re: SABA airport elevation issue

Post by clhuang37 » Mon Nov 16, 2015 8:53 am

martin[flytampa] wrote:Afcad are basic airport layouts. You can see if you have another Afcad using this tool and looking for TNCM:
http://www.scruffyduck.org/simple-airpo ... 4584282795
Dear Martin:
Only one BGL file found via this tool, is it strange?
Attachments
2.png
2.png (43.4 KiB) Viewed 3760 times
1.png
1.png (47.27 KiB) Viewed 3760 times
Aviator_1979
Posts: 7

Re: SABA airport elevation issue

Post by Aviator_1979 » Thu Dec 24, 2015 11:59 pm

H you have to tick the 3 boxes to see duplicates
Post Reply