St Maarten 2.0 (Prepar3D V4)

martin[flytampa]
Site Admin
Posts: 5053

St Maarten 2.0 (Prepar3D V4)

Post by martin[flytampa] » Sun Apr 29, 2018 12:07 am

http://www.flytampa.org/dwl/FlyTampa_Un ... _Setup.exe

V2.0 (24 Feb 2019)
Implemented FlyTampa Universal Installer
Updated Airport Lighting, automatically activates in Fog

V1.9 (03 Apr 2018)
New island photoscenery and autogen (SABA)
New airport 3D terrain (SABA)
Added SODE jetways
Added safegates
Updated ground pavement textures
Updated ground markings
Increased grass density
Updated rain/Wet FX
Updated Vehicles
Added wavespray FX
Added dynamic lighting
Added low visibility lighting option
Added static GA aircraft

V1.8 (03 Nov 2015)
Added P3Dv3 Installer support
Added FT-Configurator Options
Added Simpson Bay Causeway Bridge
Added higher Detail IK-Jetways
Updated Taxiway B
Updated Taxi & Runwaylight Shaders
dded Floodlight Halo FX
Added Wave Spray FX
Removed Bamboo Bernies
Added Caravanserai "Alegria" Hotel
Added Apartment Buidlings on Hill
Resaved Textures to save VAS
Tokitaumelie
Posts: 14

Re: St Maarten 1.9 (Prepar3D V4 only)

Post by Tokitaumelie » Sun Apr 29, 2018 7:59 am

Thank you for the updates FlyTampa
georgiosgiannoukos
Posts: 6

Re: St Maarten 1.9 (Prepar3D V4 only)

Post by georgiosgiannoukos » Sun Apr 29, 2018 9:07 am

Hi, I get a warnings from p3d4.2 while loading that there are multiple objects with the same title name. They must have unique titles names. Why is that? Do we need to uninstall first the old version and install the new onev1.9?
Please advise.
We need to install all three exe files for St Martin?
George
sidstar83
Posts: 7

Re: St Maarten 1.9 (Prepar3D V4 only)

Post by sidstar83 » Sun Apr 29, 2018 9:43 am

georgiosgiannoukos wrote:Hi, I get a warnings from p3d4.2 while loading that there are multiple objects with the same title name. They must have unique titles names. Why is that? Do we need to uninstall first the old version and install the new onev1.9?
Please advise.
We need to install all three exe files for St Martin?
George

I have the same problem! :?
martin[flytampa]
Site Admin
Posts: 5053

Re: St Maarten 1.9 (Prepar3D V4 only)

Post by martin[flytampa] » Sun Apr 29, 2018 9:45 am

georgiosgiannoukos wrote:Hi, I get a warnings from p3d4.2 while loading that there are multiple objects with the same title name.
see http://www.flytampa.org/forum/viewtopic ... 14&t=12061
georgiosgiannoukos wrote: Do we need to uninstall first the old version and install the new onev1.9?
No
georgiosgiannoukos wrote:We need to install all three exe files for St Martin?
If you had StMaarten Complete and want all 3 airports you need to install all 3. If you had only TNCM you only install that one.
georgiosgiannoukos
Posts: 6

Re: St Maarten 1.9 (Prepar3D V4 only)

Post by georgiosgiannoukos » Sun Apr 29, 2018 10:16 am

I get a lots of warnings and I think that's not correct. Their all in /Lockheed Martin\Prepar3D v4\SimObjects\Boats\Flytampa....
Anyone to help please?
martin[flytampa]
Site Admin
Posts: 5053

Re: St Maarten 1.9 (Prepar3D V4 only)

Post by martin[flytampa] » Sun Apr 29, 2018 10:35 am

georgiosgiannoukos wrote:I get a lots of warnings and I think that's not correct. Their all in /Lockheed Martin\Prepar3D v4\SimObjects\Boats\Flytampa....
Anyone to help please?
Re-download and run the TNCM 1.9 installer again. Same link in first post.
Blizz
Posts: 2

Re: St Maarten 1.9 (Prepar3D V4 only)

Post by Blizz » Sun Apr 29, 2018 3:21 pm

I have a strange problem since the update. Please see the attachment.
Any idea what could have caused this?
Thanks for Your help!
Attachments
2018-4-29_20-3-32-4.jpg
2018-4-29_20-3-32-4.jpg (313.6 KiB) Viewed 16756 times
georgiosgiannoukos
Posts: 6

Re: St Maarten 1.9 (Prepar3D V4 only)

Post by georgiosgiannoukos » Sun Apr 29, 2018 3:48 pm

Here is resolved, all fine
ch00scd
Posts: 19

Re: St Maarten 1.9 (Prepar3D V4 only)

Post by ch00scd » Sun Apr 29, 2018 5:27 pm

Blizz wrote:I have a strange problem since the update. Please see the attachment.
Any idea what could have caused this?
Thanks for Your help!
georgiosgiannoukos wrote:Here is resolved, all fine

How you were able to solve the issue with the floating runway?

I have the same problem and it seems to me like there are 2 Afcad files but I couldn't find a duplicate from another scenery.
ch00scd
Posts: 19

Re: St Maarten 1.9 (Prepar3D V4 only)

Post by ch00scd » Sun Apr 29, 2018 5:32 pm

martin[flytampa] wrote:Check Prepar3D v4/scenery/world/scenery/ for any *SABA* bgl files and remove them.
Just find out how to correct the floating runway. Thanks a lot Martin.

Regards,
Daniel
nerd1146
Posts: 2

Re: St Maarten 1.9 (Prepar3D V4 only)

Post by nerd1146 » Sun Apr 29, 2018 6:14 pm

not sure of how to fix this
Attachments
2018-4-29_18-38-26-191.jpg
not sure what I did wrond
2018-4-29_18-38-26-191.jpg (182.84 KiB) Viewed 16603 times
mgr
Posts: 13

Re: St Maarten 1.9 (Prepar3D V4 only)

Post by mgr » Mon Apr 30, 2018 4:10 am

Hiya,

Seems you used the information i send to update Saba.

Would have been nice IF you every responded on the several mails i send about that... :?

As this is still a "legacy" product, hope you also update it for FSX. 8)

Kind regards,

Marcel
Blizz
Posts: 2

Re: St Maarten 1.9 (Prepar3D V4 only)

Post by Blizz » Mon Apr 30, 2018 8:49 am

I solved the floating runway problem by removing the bgl file as described above.

I also had the problem with the scenery not showing correctly. You have to remove the old scenery library entry, which is now replaced by six different ones.
Post Reply