Board index » FlyTampa » FlyTampa-Vienna

Post
 AlphaTech (Mon Oct 22, 2018 2:18 pm)

Posts: 2
Hello

I don't have ANY ILS's available at Vienna. I have checked and there are several AFCAD files inside the Vienna folder, but I read somewhere that FlyTampa uses stock P3D data. So which AFCAD file is the important one for Vienna, and am I correct in presuming I shouldn't have several?

Also, is there anywhere else I should be looking for a conflict?

Many thanks
Paul
Post
 martin[flytampa] (Tue Oct 23, 2018 6:28 pm)

Site Admin | Posts: 5223 | Location: Tampa/FL
Vienna has 2 Afcads and only 1 is active depending on whatever you select the "deicing" option or not. The file is either:
LOWW_DEICE_ADEP4_FLYTAMPA
LOWW_ADEP4_FLYTAMPA

One will be .BGL, the other will be .OFF.

Both contain all the navaids incl ILS. The only idea I have about your lack of ILS would be to scan your system for other LOWW afcad files or some other addon thats disabling them
Post
 AlphaTech (Tue Oct 30, 2018 4:00 pm)

Posts: 2
Thanks for your reply. I have checked and yes, there are only two and one if bgl.off but I still don't have any ILS.

I am using ProSim A320 - is there a link to an issue here?

Paul
Post
 martin[flytampa] (Wed Oct 31, 2018 1:16 am)

Site Admin | Posts: 5223 | Location: Tampa/FL
Can you check the ILS/naivaids with another aircraft, even a stock Boeing?