Midway and UT USA autogen problem...

Post Reply
Dillon
Posts: 110

Midway and UT USA autogen problem...

Post by Dillon » Mon Jul 11, 2005 7:01 pm

Autogen is all but lost when looking east from the airport using Flight1's UT USA. My problem is a bit more severe where as others is not as bad. All in all though it seems there is a problem with autogen using these two add-ons together... :-(

The two pics below are,

1. The issue some users are seeing
2. The issue I'm seeing on my machine :shock:
Attachments
UT USA & Midway.JPG
UT USA & Midway.JPG (220.65 KiB) Viewed 2868 times
UT USA & Midway 2.JPG
UT USA & Midway 2.JPG (95.79 KiB) Viewed 2868 times
martin[flytampa]
Site Admin
Posts: 5195

Post by martin[flytampa] » Mon Jul 11, 2005 10:45 pm

Please uncheck/deactivate FlyTampa-Midway in the scenery library to load just the default KMDW and UT. Then look at the same area again to see if this is also present without the Midway scenery.
Dillon
Posts: 110

Post by Dillon » Mon Jul 11, 2005 11:26 pm

Martine this seems to be a problem with system overload... I'm going to try your texture update for this airport to see if that resolves this issue. Scenery on my system drag loads for this area (as I fly over) and can barley keep up with the aircraft (PMDG 737-800). The texture update should solve the problem when coming in for a landing at KMDW... :?

I had texture load problems in the Chicago area before I install UT USA. I guess this extra add-on (UT USA) is the straw the broke the camel's back for the Chicago area on my system. Thanks for giving us such great scenery for KMDW. I've been asking for this for along time. Now if only you guys could do KMSP... :wink:

My system:
Dell P4 8300 2.6gig 800FSB
Radeon 9800 XT 256meg
1gig SDRAM
100gig HD
Windows XP Pro SP2
george[flytampa]
Site Admin
Posts: 3472

Post by george[flytampa] » Tue Jul 12, 2005 10:05 am

Try moving Midway above UT in the scenery library.
I have UT also & my autogen shows up ok.
specialist
Posts: 394

Post by specialist » Wed Jul 13, 2005 10:16 am

That first screen shot above was mine. Since then I posted another screenshot on Flight1 forum showing better results. I didn't move Midway above UT, so I don't really know what happen, but this is the result.
Attachments
midway5.JPG
midway5.JPG (93.26 KiB) Viewed 2765 times
midway3.JPG
midway3.JPG (80.73 KiB) Viewed 2765 times
Post Reply