configurator not working

metzgergva
Posts: 8

Re: configurator not working

Post by metzgergva » Fri Apr 26, 2019 2:32 pm

emilios[flytampa] wrote:
Thu Apr 25, 2019 4:52 pm
Can you please grab the attached archive, unzip, and drop both 'scripts' and 'images' folders into your "P3D\FlyTampa\" folder and replace all.
Sorry to say but WinZip does not open this file after download and gives me an error message about "not a valid archive"
metzgergva
Posts: 8

Re: configurator not working

Post by metzgergva » Sat Apr 27, 2019 2:00 pm

emilios[flytampa] wrote:
Thu Apr 25, 2019 4:52 pm
Can you please grab the attached archive, unzip, and drop both 'scripts' and 'images' folders into your "P3D\FlyTampa\" folder and replace all.
I downloaded the -11 full version from simflight again and then installed EHAM as last airport of all FT airports I own and now it is okay!
cartayna
Posts: 11

Re: configurator not working

Post by cartayna » Sun Apr 28, 2019 3:50 am

martin[flytampa] wrote:
Wed Apr 17, 2019 4:28 pm
The old Installer downloading the Configurator/Libraries should be working again now. I did a test install of EHAM and checked the Safegates worked here (leaving the default option "safegate type1 A (FSX/P3D)"
Hello Martin, thanks a lot!
it now works fine!
cheers
javier
Bigt
Posts: 17

Re: configurator not working

Post by Bigt » Tue Apr 30, 2019 1:23 am

So I'm having the same issue as others. I have done as suggested by removing and adding back the XML's one-by-one. And just like the others, EHAM is the file that is messing things up and preventing the configurator from opening. I tried to download the zip file but it is giving me errors and saying the archive is invalid.

What is the solution? Should I just re-download EHAM and try to reinstall it? If so, can I just re-install over the previous installation or should I remove it?
cartayna
Posts: 11

Re: configurator not working

Post by cartayna » Tue Apr 30, 2019 3:34 am

Bigt wrote:
Tue Apr 30, 2019 1:23 am
So I'm having the same issue as others. I have done as suggested by removing and adding back the XML's one-by-one. And just like the others, EHAM is the file that is messing things up and preventing the configurator from opening. I tried to download the zip file but it is giving me errors and saying the archive is invalid.

What is the solution? Should I just re-download EHAM and try to reinstall it? If so, can I just re-install over the previous installation or should I remove it?
my problem was finally fixed, they must have done something with the downloading files, now everything runs smooth.
just reinstalled 3 days ago, did you try full reinstall lately?
Bigt
Posts: 17

Re: configurator not working

Post by Bigt » Tue Apr 30, 2019 10:56 am

cartayna wrote:
Tue Apr 30, 2019 3:34 am
Bigt wrote:
Tue Apr 30, 2019 1:23 am
So I'm having the same issue as others. I have done as suggested by removing and adding back the XML's one-by-one. And just like the others, EHAM is the file that is messing things up and preventing the configurator from opening. I tried to download the zip file but it is giving me errors and saying the archive is invalid.

What is the solution? Should I just re-download EHAM and try to reinstall it? If so, can I just re-install over the previous installation or should I remove it?
my problem was finally fixed, they must have done something with the downloading files, now everything runs smooth.
just reinstalled 3 days ago, did you try full reinstall lately?
I will try a full reinstall of EHAM later today. Do I need to delete anything or do I just run the installer and apply the V4 fixes on top of everything?
cartayna
Posts: 11

Re: configurator not working

Post by cartayna » Tue Apr 30, 2019 11:13 am

Bigt wrote:
Tue Apr 30, 2019 10:56 am
cartayna wrote:
Tue Apr 30, 2019 3:34 am
Bigt wrote:
Tue Apr 30, 2019 1:23 am
So I'm having the same issue as others. I have done as suggested by removing and adding back the XML's one-by-one. And just like the others, EHAM is the file that is messing things up and preventing the configurator from opening. I tried to download the zip file but it is giving me errors and saying the archive is invalid.

What is the solution? Should I just re-download EHAM and try to reinstall it? If so, can I just re-install over the previous installation or should I remove it?
my problem was finally fixed, they must have done something with the downloading files, now everything runs smooth.
just reinstalled 3 days ago, did you try full reinstall lately?
I will try a full reinstall of EHAM later today. Do I need to delete anything or do I just run the installer and apply the V4 fixes on top of everything?
FT sceneries are easy if you are using the addon.xml, just remove the 2 amsterdam folders in FlyTampa, ... then reinstall.
Bigt
Posts: 17

Re: configurator not working

Post by Bigt » Tue Apr 30, 2019 12:03 pm

I'm using the traditional method (or whatever the installer defaults to...which I believe is the scenery cfg method).
cartayna
Posts: 11

Re: configurator not working

Post by cartayna » Tue Apr 30, 2019 10:52 pm

Bigt wrote:
Tue Apr 30, 2019 12:03 pm
I'm using the traditional method (or whatever the installer defaults to...which I believe is the scenery cfg method).
i believe the default method leaves an addon.xml on your scenery folder. but in any case, just uninstall and install deleting the folders within FlyTampa that say Amsterdam and Amsterdam_LC.
They should write about this in the instructions, but they dont.
Bigt
Posts: 17

Re: configurator not working

Post by Bigt » Wed May 01, 2019 4:08 am

cartayna wrote:
Tue Apr 30, 2019 10:52 pm
Bigt wrote:
Tue Apr 30, 2019 12:03 pm
I'm using the traditional method (or whatever the installer defaults to...which I believe is the scenery cfg method).
i believe the default method leaves an addon.xml on your scenery folder. but in any case, just uninstall and install deleting the folders within FlyTampa that say Amsterdam and Amsterdam_LC.
They should write about this in the instructions, but they dont.
Got it all sorted out...thank you!
cartayna
Posts: 11

Re: configurator not working

Post by cartayna » Wed May 01, 2019 6:09 am

Bigt wrote:
Wed May 01, 2019 4:08 am
cartayna wrote:
Tue Apr 30, 2019 10:52 pm
Bigt wrote:
Tue Apr 30, 2019 12:03 pm
I'm using the traditional method (or whatever the installer defaults to...which I believe is the scenery cfg method).
i believe the default method leaves an addon.xml on your scenery folder. but in any case, just uninstall and install deleting the folders within FlyTampa that say Amsterdam and Amsterdam_LC.
They should write about this in the instructions, but they dont.
Got it all sorted out...thank you!
well, not me, FT sorted out!
glad that it works
Post Reply