Search found 11 matches

by mfife
Sat Apr 11, 2020 7:43 am
Forum: FlyTampa-Athens
Topic: LGAV won't load correctly in XP11 + stuttering + tears in mesh
Replies: 8
Views: 542

Re: LGAV won't load correctly in XP11 + stuttering + tears in mesh

*Update*

Neither the HD mesh, nor the 11.51 beta resolve the mesh tearing along the edges of the airport add on. Or the loading error message.
With 11.51 beta I'm also getting blurry (i.e. very low quality) textures. This is a known bug that Laminar are trying to fix.
by mfife
Fri Apr 10, 2020 3:31 pm
Forum: FlyTampa-Athens
Topic: LGAV won't load correctly in XP11 + stuttering + tears in mesh
Replies: 8
Views: 542

Re: LGAV won't load correctly in XP11 + stuttering + tears in mesh

Hi George, thanks for your responses. I have actually been playing with the graphics settings and seem to have stumbled on the solution for the stuttering. I didn't have everything on max of course, more medium/high, but I unticked "draw parked planes" and that solved the stuttering immediately. Str...
by mfife
Fri Apr 10, 2020 11:37 am
Forum: FlyTampa-Athens
Topic: LGAV won't load correctly in XP11 + stuttering + tears in mesh
Replies: 8
Views: 542

Re: LGAV won't load correctly in XP11 + stuttering + tears in mesh

Hi, it's XP 11.41, bought off Steam. Can I just clarify, by "tear" I mean where the add on mesh meets the XP mesh, and they don't match. There's a gap, in some places narrow, in other places much wider, filled in with blue, which I assume is the sky texture. The stuttering is most pronounced when lo...
by mfife
Fri Apr 10, 2020 6:35 am
Forum: FlyTampa-Athens
Topic: LGAV won't load correctly in XP11 + stuttering + tears in mesh
Replies: 8
Views: 542

Re: LGAV won't load correctly in XP11 + stuttering + tears in mesh

Ok, removing the ground traffic folder from the FlyTampa_Athens_0_airport has no effect . Still get the error message, the stuttering and the mesh tearing. Removing the ground traffic folder from the FlyTampa_Athens_1_Roads folder cures the tearing problem, but I still get the error message and the ...
by mfife
Thu Apr 09, 2020 6:01 pm
Forum: FlyTampa-Athens
Topic: LGAV won't load correctly in XP11 + stuttering + tears in mesh
Replies: 8
Views: 542

LGAV won't load correctly in XP11 + stuttering + tears in mesh

Hi all, just installed Athens on XP11, having enjoyed it on FXS/P3D. When I load it up a message pops up that "There was a problem loading the scenery package: Custom Scenery/FlyTampa_Athens_0_airport/ The scenery may not look correct." It prompts me to examine a txt log XP11 generates for more info...
by mfife
Sun Jan 15, 2017 6:29 pm
Forum: FlyTampa-Corfu
Topic: Appallingly slow download speeds
Replies: 1
Views: 2438

Re: Appallingly slow download speeds

Well, it's finally finished downloading. As expected the product itself is brilliant.
by mfife
Sun Jan 15, 2017 2:45 pm
Forum: FlyTampa-Corfu
Topic: Appallingly slow download speeds
Replies: 1
Views: 2438

Appallingly slow download speeds

Bought the Corfu package today for P3D, I'm sure it'll be amazing once it's downloaded in about 7 hours time... In 15 minutes of downloading, it hasn't even gone past 40MB! What is this, 1995? And yes, I've tried the other two links (which are in fact the same link) and they are just as bad as each ...
by mfife
Thu Mar 06, 2014 8:04 pm
Forum: FlyTampa-Athens
Topic: Installer not working when pointed to P3D
Replies: 3
Views: 2431

Installer not working when pointed to P3D

Hi folks, I've fallen at the first hurdle here. I'm trying to install Athens on P3Dv2, but the installer "Next" button is always greyed out, even after I select the folder P3D is in. In fact when I hit the Browse button and select the correct folder the "Ok" button is greyed out! What am I doing wro...
by mfife
Sat Aug 13, 2011 10:38 pm
Forum: FlyTampa-Athens
Topic: FS9 3d bridges not working
Replies: 7
Views: 3090

Re: FS9 3d bridges not working

Thanks for your prompt reply. It turns out the problem was with a previous freeware scenery of LGAV that I didn't manage to completely remove. I've done it now, and the bridges appear as they should, with the highway passing underneath them.

Thanks again! :)
by mfife
Sat Aug 13, 2011 5:29 pm
Forum: FlyTampa-Athens
Topic: FS9 3d bridges not working
Replies: 7
Views: 3090

FS9 3d bridges not working

Hi, great scenery. both for FS9 and FSX.
However on FS9 I'm not getting the 3d bridges, even though my cfg file has been amended to
TERRAIN_MAX_VERTEX_LEVEL set at 21.

What else might I be doing wrong?

Thanks
Michael Fife
London